Företag

Företag

Tillsammans med er som kund identifierar och analyserar vi företagets risker. Vi reder ut vilka risker som är försäkringsbara och/eller möjliga att med skadeförebyggande åtgärder minimera. När vi träffar er för första gången lyssnar vi noga på era önskemål. Vi går igenom verksamheten, förhör oss om företagets behov och skapar ett underlag för att hämta in offerter från olika försäkringsbolag. Sedan tar vi fram ett förslag som bäst motsvarar er kravspecifikation och som är fördelaktigast för företaget.

 

Vi gör en grundlig genomgång, utvärderar premie och villkor samt effektuerar sedan de beslut som ni ger oss uppdrag om. Kontinuerligt sker uppföljningar och uppdateringar och vi håller oss självfallet à jour med allt som händer i branschen för att anpassa era försäkringar.

 

Det personliga omhändertagandet är viktigt för oss. Vår ambition är att genom hög tillgänglighet och nära kontakt alltid möta våra kunders behov av snabb och professionell service. Vårt serviceprogram utformas individuellt efter företagets specifika önskemål. Vår skadeservice innebär att vi hjälper till vid skadeanmälan och utvärderar försäkringsskador och dess utfall. Vårt system med kundinloggning via webportal ger också kunden enkelt tillgång till företagets hela engagemang.

”Cyberrisker - Vad har företaget för ansvar och skydd när det gäller GDPR?”

Vår arbetsmetod för företagsförsäkringar

1. Första mötet
Med hjälp av fullmakt så kan vi hjälpa er som kund från start till mål. Vi företräder er i kontakt med försäkrings-bolagen.
2. Analyserar behov
Vi gör en behovsanalys och utreder ert försäkringsbehov, sammanställer detta till en offertförfrågan och skickar den till försäkringsbolagen
3. Granskning
Vi granskar de offerter vi fått från försäkringsbolagen och sammanställer dem
4. Presentation och förvaltning
Vi presenterar offerterna och väljer tillsammans med er vilket alternativ som är lämpligast för er verksamhet utifrån omfattning och pris. Vi tar hand om förvaltningen av företagets försäkringar enligt överenskommet serviceprogram. Kontakta oss, så berättar vi mer...

Välkommen att kontakta oss

Vi berättar gärna mer om vad just vi kan göra för ditt företag.

Johan Nordin
Ägare och Försäkringsförmedlare
0660 - 78 442
Mattias Holmlund
Försäkringsförmedlare Företag
0660 - 78 443
Pernilla Andersson
Assistent
0660 - 78 441
Monica Berglund
Assistent
0660-78 449
Matts Nordin
Senior Advisor
0660 - 78 445