Kontakt

Kontakta oss

Pensum Norrland AB

Nygatan 23 A

891 33 Örnsköldsvik

0660-551 10

info@pensumnorr.se

Johan Nordin
Ägare och Försäkringsförmedlare
Johan ansvarar för förmedling av riskförsäkringar (egendoms-, ansvars- och avbrottsförsäkringar m m) och är magisterutbildad systemvetare med inriktning på ekonomi. Han var med och utvecklade landets första internet-baserade företagsförsäkringssystem åt Moderna Försäkringar, som han jobbade för under sju år. Johan är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.
0660 - 78 442
Mattias Holmlund
Försäkringsförmedlare Företag
Mattias arbetar med förmedling och analys inom företags- och industriförsäkring. Han har många års erfarenhet som företagsrådgivare inom försäkringsområdet. Mattias kommer närmast från en tjänst som försäljningschef företagsmarknad i Länsförsäkringar Västernorrland. Mattias är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.
0660 - 78 443
Pernilla Andersson
Assistent
Pernilla har greppet om det mesta på kontoret, är utbildad livförsäkringsförmedlare och har tidigare jobbat för SEB Trygg Liv och Skandia.
0660 - 78 441
Monica Berglund
Assistent
Monica har lång erfarenhet inom finansbranschen. Hon har arbetat som rådgivare inom Swedbank i många år.
0660-78 449
Douglas De Santana
Finansiell rådgivare Max Matthiessen
Douglas är ansvarig för Max Matthiessen Ö-vik, vår samarbetspartner inom liv och pension. Han har tidigare arbetat hos SEB som rådgivare inom Liv, kapital och tjänstepensionsområdet. Douglas är licensierad rådgivare inom placerings- och finansiell rådgivning.
070-248 00 48
Allan Åberg
Finansiell rådgivare Max Matthiessen
Allan har lång erfarenhet inom liv och pensionsområdet. Han har arbetat hos Pensum i många år som förmedlare och dessförinnan som rådgivare inom Skandia och Länsförsäkringar. Allan är licensierad finansiell rådgivare och arbetar även med pensionsutredningar och grupplösningar. From 2016-02-01 ingår Allan i vår samarbetspartner Max Matthiessens team i Ö-vik.
070-647 99 19
Matts Nordin
Senior Advisor
Matts drev i många år Försäkringsplanering efter att tidigare varit anställd av Skandia. Han har erfarenhet av stora entreprenader som bl.a. Botniabanan och Södra Länken i Stockholm. Han arbetar i huvudsak med att granska skador och deras utfall.
0660 - 78 445
Mette Jakobsson
Administratör Max Matthiessen
Mette har gedigen erfarenhet av administration och kundservice efter många år inom resebranschen. Mette har också tidigare arbetat som samordnare hos Modo Hockey och kommer närmast från Next Jet där hon varit kundtjänstansvarig. Nu ansvarar hon för administration och kundservice hos Max Matthiessen Ö-vik.
072-586 97 67
Alexander Åberg
Finansiell rådigvare Max Matthiessen
Alexander har en bakgrund inom försvarsmakten och har senaste åren arbetat med administration och kundservice inom liv- och tjänstepensionsområdet. Han arbetar nu med rådgivning till företag och är licensierad finansiell rådgivare hos Max Matthiessen Ö-vik.
073-616 47 69

Klagomålshantering och hantering av personuppgifter

Hos oss på Pensum Norrland AB är våra kunder vår viktigaste tillgång och vår strävan är att du som kund ska var nöjd med Pensum Norrlands rådgivare. Skulle du trots allt vara missnöjd med hur ett ärende har hanterats är det viktigt att du snarast kontaktar oss. Vi vill att du ska vara nöjd med det arbete vi utfört.