Vi är Pensum Norrland

Vi är Pensum Norrland

Pensum Norrland förmedlar kompletta försäkringslösningar till företag och organisationer med hela marknadens utbud av försäkringsprodukter och tjänster som bas.

Vi är ett Ö-viksföretag som inte ägs av något försäkringsbolag eller bank. Med kvalitativa analyser utformar vi försäkringsprogram anpassade för alla verksamheter. Vår ambition är att med hög tillgänglighet och kvalitet skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Det personliga omhändertagandet är viktigt för oss.

Affärsområden
Företagförsäkring

Behovet av försäkringsskydd varierar mellan olika företag och organisationer utifrån verksamhetens art och/eller kontraktuella åtaganden.

 

Läs mer

Liv och Pension

Vi samarbetar from 2016-02-01 med Max Matthiessen som etablerat kontor i våra lokaler i Pensumhuset på Nygatan 23.

 

Läs mer

Vi som jobbar i Pensumhuset

Vi berättar gärna mer om vad just vi kan göra för ditt företag. Kontakta någon av våra försäkringsmäklare nedan.

Johan Nordin
Ägare och Försäkringsförmedlare
Johan ansvarar för förmedling av riskförsäkringar (egendoms-, ansvars- och avbrottsförsäkringar m m) och är magisterutbildad systemvetare med inriktning på ekonomi. Han var med och utvecklade landets första internet-baserade företagsförsäkringssystem åt Moderna Försäkringar, som han jobbade för under sju år. Johan är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.
0660 - 78 442
Mattias Holmlund
Försäkringsförmedlare Företag
Mattias arbetar med förmedling och analys inom företags- och industriförsäkring. Han har många års erfarenhet som företagsrådgivare inom försäkringsområdet. Mattias kommer närmast från en tjänst som försäljningschef företagsmarknad i Länsförsäkringar Västernorrland. Mattias är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.
0660 - 78 443
Pernilla Andersson
Assistent
Pernilla har greppet om det mesta på kontoret, är utbildad livförsäkringsförmedlare och har tidigare jobbat för SEB Trygg Liv och Skandia.
0660 - 78 441
Monica Berglund
Assistent
Monica har lång erfarenhet inom finansbranschen. Hon har arbetat som rådgivare inom Swedbank i många år.
0660-78 449
Douglas De Santana
Finansiell rådgivare Max Matthiessen
Douglas är ansvarig för Max Matthiessen Ö-vik, vår samarbetspartner inom liv och pension. Han har tidigare arbetat hos SEB som rådgivare inom Liv, kapital och tjänstepensionsområdet. Douglas är licensierad rådgivare inom placerings- och finansiell rådgivning.
070-248 00 48
Allan Åberg
Finansiell rådgivare Max Matthiessen
Allan har lång erfarenhet inom liv och pensionsområdet. Han har arbetat hos Pensum i många år som förmedlare och dessförinnan som rådgivare inom Skandia och Länsförsäkringar. Allan är licensierad finansiell rådgivare och arbetar även med pensionsutredningar och grupplösningar. From 2016-02-01 ingår Allan i vår samarbetspartner Max Matthiessens team i Ö-vik.
070-647 99 19
Matts Nordin
Senior Advisor
Matts drev i många år Försäkringsplanering efter att tidigare varit anställd av Skandia. Han har erfarenhet av stora entreprenader som bl.a. Botniabanan och Södra Länken i Stockholm. Han arbetar i huvudsak med att granska skador och deras utfall.
0660 - 78 445
Mette Jakobsson
Administratör Max Matthiessen
Mette har gedigen erfarenhet av administration och kundservice efter många år inom resebranschen. Mette har också tidigare arbetat som samordnare hos Modo Hockey och kommer närmast från Next Jet där hon varit kundtjänstansvarig. Nu ansvarar hon för administration och kundservice hos Max Matthiessen Ö-vik.
072-586 97 67
Alexander Åberg
Finansiell rådigvare Max Matthiessen
Alexander har en bakgrund inom försvarsmakten och har senaste åren arbetat med administration och kundservice inom liv- och tjänstepensionsområdet. Han arbetar nu med rådgivning till företag och är licensierad finansiell rådgivare hos Max Matthiessen Ö-vik.
073-616 47 69

Pensum Norrland & Hjerta = Sant

Pensum Norrland AB ingår i Hjerta som är en av Nordens största förmedlarorganisationer inom försäkring och finansiella tjänster. Hjertas bredd och storlek är ännu en fördel för dig som kund till oss. Vi kan erbjuda ett enormt utbud där den enskilda förmedlarens lokala närvaro och personliga service förenas med styrkan hos den stora organisationen.

 

Hjerta utvecklar och förbättrar oss ständigt och som kund har du därmed ännu större anledning att känna dig trygg.

 

Läs mer om Hjerta på www.hjerta.se

Kundlogin

Som kund hos oss får du tillgång till ditt eget kundlogin där du kan se företagets hela försäkringsengagemang med aktuella dokument.

 

Ett smidigt och enkelt sätt att alltid kunna ha full kontroll och som också förenklar all kommunikation med oss som inte sker öga mot öga.

Söker ni våra vänner i Stockholm

Gå in på pensum.se för att komma i kontakt med våra trevliga kollegor i Stockholm.