Vi är Pensum Norrland

Pensum Norrland förmedlar kompletta försäkringslösningar till företag och organisationer med hela marknadens utbud av försäkringsprodukter och tjänster som bas.

Vi är ett Ö-viksföretag som inte ägs av något försäkringsbolag eller bank. Med kvalitativa analyser utformar vi försäkringsprogram anpassade för alla verksamheter. Vår ambition är att med hög tillgänglighet och kvalitet skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Det personliga omhändertagandet är viktigt för oss.

Företagförsäkring

Behovet av försäkringsskydd varierar mellan olika
företag och organisationer utifrån verksamhetens
art och/eller kontraktuella åtaganden.

Liv och Pension

Vi samarbetar from 2016-02-01 med Max Matthiessen som etablerat kontor i våra lokaler i Pensumhuset på Nygatan 23.

Vi som jobbar i Pensumhuset

Vi berättar gärna mer om vad just vi kan göra för ditt företag. Kontakta någon av våra rådgivare nedan.

Johan Nordin
VD, Försäkringsmäklare

Johan ansvarar för förmedling av riskförsäkringar (egendoms-, ansvars- och avbrottsförsäkringar m m) och är magisterutbildad systemvetare med inriktning på ekonomi. Han var med och utvecklade landets första internet-baserade företagsförsäkringssystem åt Moderna Försäkringar, som han jobbade för under sju år. Johan är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 442

 

Mattias Holmlund
Försäkringsmäklare

Mattias arbetar med förmedling och analys inom företags- och industriförsäkring. Han har många års erfarenhet som företagsrådgivare inom försäkringsområdet. Mattias kommer närmast från en tjänst som försäljningschef företagsmarknad i Länsförsäkringar Västernorrland. Mattias är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 443

Douglas de Santana
Teamledare Max Matthiessen

Douglas är ansvarig för Max Matthiessen Ö-vik, vår samarbetspartner inom liv och pension. Han har tidigare arbetat hos SEB som rådgivare inom Liv, kapital och tjänstepensionsområdet. Douglas är licensierad rådgivare inom placerings- och finansiell rådgivning.

 

Kontakta mig via e-post!
070-248 00 48

Pernilla Andersson
Assistent

Pernilla har greppet om det mesta på kontoret, är utbildad livförsäkringsförmedlare och har tidigare jobbat för SEB Trygg Liv och Skandia.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 441

Alexander Åberg
Finansiell rådgivare Max Matthiessen

Alexander har en bakgrund inom försvarsmakten och har senaste åren arbetat med administration och kundservice inom liv- och tjänstepensionsområdet. Han arbetar nu med rådgivning till företag och är licensierad finansiell rådgivare hos Max Matthiessen Ö-vik.

 

Kontakta mig via e-post!
073-616 47 69

Mette Jakobsson
Administratör Max Matthiessen

Mette har gedigen erfarenhet av administration och kundservice efter många år inom resebranschen. Mette har också tidigare arbetat som samordnare hos Modo Hockey och kommer närmast från Next Jet där hon varit kundtjänstansvarig. Nu ansvarar hon för administration och kundservice hos Max Matthiessen Ö-vik.

 

Kontakta mig via e-post!
072-586 97 67

Olle Jonsson
Kapitalrådgivare

Olle arbetar med förmögenhetsförvaltning för företag, organisationer, stiftelser och privatpersoner. Han förvaltar kundernas investeringsportföljer utifrån individuella förmögenhetsplaner. Olle har mångårig erfarenhet inom placeringsrådgivning och har tidigare arbetat hos Söderberg &Partners.

Kontakta mig via e-post!

070 - 272 85 37

Monica Berglund
Assistent

Monica har lång erfarenhet inom finansbranschen. Hon har arbetat som rådgivare inom Swedbank i många år. Monica har också flera års erfarenhet av sälj och marknadsföring inom mediabranschen.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 449

Pensum Norrland och Hjerta = SANT

Pensum Norrland AB ingår i Hjerta som är en av Nordens största förmedlarorganisationer inom försäkring och finansiella tjänster. Hjertas bredd och storlek är ännu en fördel för dig som kund till oss. Vi kan erbjuda ett enormt utbud där den enskilda förmedlarens lokala närvaro och personliga service förenas med styrkan hos den stora organisationen. 

 

Hjerta utvecklar och förbättrar oss ständigt och som kund har du därmed ännu större anledning att känna dig trygg. 

 

Läs mer om Hjerta på www.hjerta.se

Välkommen in till oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för just dig eller har andra frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa till.