Vi är Pensum Norrland

Pensum Norrland förmedlar kompletta försäkringslösningar till företag och organisationer med hela marknadens utbud av försäkringsprodukter och tjänster som bas.

Vi är ett Ö-viksföretag som inte ägs av något försäkringsbolag eller bank. Med kvalitativa analyser utformar vi försäkringsprogram anpassade för alla verksamheter. Vår ambition är att med hög tillgänglighet och kvalitet skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Det personliga omhändertagandet är viktigt för oss.

Företagförsäkring

Behovet av försäkringsskydd varierar mellan olika
företag och organisationer utifrån verksamhetens
art och/eller kontraktuella åtaganden.

Vi som jobbar i Pensumhuset

Vi berättar gärna mer om vad just vi kan göra för ditt företag. Kontakta någon av våra rådgivare nedan.

Johan Nordin
VD, Försäkringsmäklare

Johan ansvarar för förmedling av riskförsäkringar (egendoms-, ansvars- och avbrottsförsäkringar m m) och är magisterutbildad systemvetare med inriktning på ekonomi. Han var med och utvecklade landets första internet-baserade företagsförsäkringssystem åt Moderna Försäkringar, som han jobbade för under sju år. Johan är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 442

 

Mattias Holmlund
Försäkringsmäklare

Mattias arbetar med förmedling och analys inom företags- och industriförsäkring. Han har många års erfarenhet som företagsrådgivare inom försäkringsområdet. Mattias kommer närmast från en tjänst som försäljningschef företagsmarknad i Länsförsäkringar Västernorrland. Mattias är av Insuresec licensierad försäkringsförmedlare.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 443

Pernilla Andersson
Assistent

Pernilla har greppet om det mesta på kontoret, är utbildad livförsäkringsförmedlare och har tidigare jobbat för SEB Trygg Liv och Skandia.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 441

Monica Berglund
Assistent

Monica har lång erfarenhet inom finansbranschen. Hon har arbetat som rådgivare inom Swedbank i många år. Monica har också flera års erfarenhet av sälj och marknadsföring inom mediabranschen.

 

Kontakta mig via e-post!
0660 - 78 449

Välkommen in till oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för just dig eller har andra frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa till.